Mihu zanima igra našeg tima a ne Hrvata

četvrtak, 05. sep 2013, 14:02 – 14:04

Selektor reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović, rekao je da ga zanima jedino igra našeg tima i da mu nije bitno da li će se Hrvati braniti ili pkokšati da napadnu. Štimcu za rođendan poželo poraz.

Siniša Mihajlović je pred sutrašnji duel sa Hrvatima na Marakani više skoncentrisan na pravljenje igre svog tima i kaže da ga ne zanima kako će nastupit Hrvati. Svom kolegi Štimcu čestitao rođendan uz želju da sutra izgubi.

Mihajlovic 1.jpg

Naš selektor ima viziju i plan kako bi njegovi puleni trebalo da igraju sutra i dožu do velike pobede.

„Znamo kako bi trebalo da igramo, mnogo nas manje zanima da li će Hrvatska biti ofanzivna ili defanzivna. Imamo svoje principe od kojih ne odustajemo i bez obzira na protivnika tražimo i hoćemo da igramo tako. Da li će Hrvatska biti dovoljno dobra da nam to onemogući, ne znam“, rekao je Mihajlović na veoma posećenoj konferenciji u Staroj Pazovi.

Mihajlović smatra da je kolektiv glavna snaga sutrašnjeg protivnika.
„To je osma reprezentacija na svetu, ne odlučuje tu jedan igrač nego ceo kolektiv. Ne znam koliko ima selekcija koje imaju bolje igrače od njih, ali su slabije plasirane. To je kolektiv“, rekao je on.

Naš tim je u martu poražen u Zagrebu od Hrvatske sa 0:2, a Mihajlović je rekao da odnos prema igri iz tog duela ne sme da se ponovi.

„Ne bi trebalo da se ponovi naš odnos prema igri u prvom poluvremenu. Ušli smo sa velikom tenzijom, strahom. Nismo odirali kako igramo u suštini. Drugo poluvreme je bilo bolje, ali tada nismo imali šta da izgubimo“, dodao je Mihajlović.
Na pitanje da li će opet biti iznenađenja u startoj postavi poput onih u Zagrebi, Mihajlović je odgovorio:

Mihajlovic 2.jpg

„Uvek je lako posle utakmice da se kaže što nije igrao ovaj, što nije igrao onaj. Za nas nije bilo iznenađenje, koji smo tu i radimo svaki dan. Za novinare je bilo, kao što će možda biti i sutra“, bio je zagonetan srpski selektor.

Mihajlović je pozdravio selektora Hrvatske Igora Štimca, koji sutra puni 46 godina i dodao da se nada da „rođendan neće proslaviti na najbolji način“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.