Milan Gačević (NS) pozvao koalicione partnere (SNS, SPS, SPP) na tribinu Velimira Ilića

Prijepolje – Pozivam sve građane Prijepolja da dođu na sutrašnju tribinu, kao i moje koalicione partnere da budu naši gosti i da probamo da vidimo na koji način možemo da se dogovorimo, šta i kako da radimo u budućnosti, rekao je Milan Gačević predsednik OO Nove Srbije (NS) u Prijepolju, najavljujući sutrašnju tribinu na kojoj će se obratiti Velimir Ilić.

Milan Gačević predsednik OO NS u Prijepolju, foto: A.Rovčanin

“Smatramo da nam je zadatak i obaveza, da kao ljudi koji su doneli promene ovoj državi 2000. godine, da probamo da se izborimo za sve ono što smo tada pokušali da napravimo”, kazao je Gačević.

Prema njegovim rečima NS će na predstojeće izbore izaću u okviru Narodnog bloka koji je, kako je rekao, formiran sa ciljem da “pomognu građanima Srbije koji bi posle izbora trebalo da žive u boljem i uređenijem društvu”.

Prvi čovek NS u gradu na Limu istakao je da će se na sutrašnjoj tribini, osim predsednika NS Velimira Ilića, prisutnima obratiti i Miroslav Parović iz Srpskog slobodarskog pokreta, predsednik IO NS Mirko Jović, kao i general Momir Stojanović iz Niša.

Inače, Milan Gačević je deo lokalne vlasti kao član Nove Srbije od 2016. godine. Nalazi se na poziciji člana opštinskog veća, dok je njegova kćerka odbornica i zaposlena je u Кancelariji za mlade.

Tribina će se održati sutra, 10. januara u prijepoljskom Domu kulture sa početkom u 18 sati.

GZS i PP Media

The post Milan Gačević (NS) pozvao koalicione partnere (SNS, SPS, SPP) na tribinu Velimira Ilića appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni U Novoj Varoši božićna česnica lomljena na trgu

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.