Monika Beluči stigla u Mokru Goru

Sedam meseci od kada je sa heliodroma iza Kustine kuće odmahnula rukom, poslala poljubac, sela u letelicu i napustila festival Kustendorf, Monika Beluči od sinoć je ponovo na Mećavniku.

Od sutra pa u narednih nekoliko dana ovde će, u Mokroj Gori, pod padinama Tare snimiti nove scene filma “Na mlečnom putu”. Za razliku od premijernog gostovanja kod Emira Kusturice, kada je strpljivo minutima pozirala fotoreporterima, lepa Italijanka večeras je bila drugačije raspoložena.

 

– Nema slikanja večeras, takav je dogovor – poručili su mišićavi momci još s glavne kapije Mećavnika kroz koju su uveli Moniku.

 

Pogleda usmerenog u drvene pločnike Kusturičinog sela, Monika se brzim korakom zaputila ka amaprtmanu. Nekoliko šetača koji se u tom trenutku nađoše na Trgu Nikole Tesle, kojim je bukvalno protrčala glumica, nisu ni bili svesni ko je zapravo prošao pored njih.

 

U sasvim običnoj haljini oker boje prošaranoj cvetnim motivima i tašnom preko leve ruke, za nekoliko sekundi stigla je od ulaza do konačišta u kojem je i u januaru odsela.

Emir Kusturica, začudo nije sa eminentnom gošćom kročio na Mećavnik, već joj se kasnije pridružio na privatnoj večeri.

 

Iz Trebinja, u čijoj okolini su snimali segmente filma “Ljubav i rat”, Emir i Monika su helikopterom došli do obližnjeg Višegrada. Otuda je, preko granice, u Mokru Goru glumica došla Kusturičinim privatnim automobilom.

 

Već od sutra čeka ih nova klapa: Na staroj „Ćirinoj pruzi“ prema Višegradu kamera će zabeležiti nove scene njihovog zajedničkog filma. Ako sve bude po planu u Mokroj Gori će se snimati i u ponedeljak, a dan kasnije ekipa se seli na Kamenu Goru iznad Prijepolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.