Monika na Mećavniku

ČUVENA italijanska glumica Monika Beluči od subote uveče je na Mećavniku, u Mokroj Gori podno Tare, gde će u narednih nekoliko dana snimati nove scene najnovijeg filma Emira Kusturice „Na mliječnom putu“.

Iz Trebinja, gde je ranije snimala segmente tog filma, doputovala je helikopterom sa Kusturicom, svojim filmskim partnerom i rediteljem ovog ostvarenja, do obližnjeg Višegrada, a otuda je, preko granice, u Mećavnik došla njegovim privatnim automobilom. Posle Mećavnika ekipa se seli na Kamenu Goru iznad Prijepolja. Jedna od najlepših svetskih glumica će u gradu na Trebišnjici ponovo boraviti u septembru i oktobru mesecu, ovog puta nešto duže, a scene novog filma Emira Kusturice snimaće se u trebinjskom selu Uvjeća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.