Monika otputovala kući u Francusku

Snimanje filma Emira Kusturice „Ljubav i rat“ prekinuto je na nekoliko dana. Monika Beluči otputovala je kući u Francusku juče ujutro, sa beogradskog aerodroma.

Monika je juče u 9.15 ušla u helikopter Emira Kusturice na helidromu u Drvengradu i s pilotom Goranom Krnetom poletela ka Beogradu.

Na Aerodrom „Nikola Tesla“ sletela je u 10 sati. Crni automobil sačekao je na pisti i prevezao do pasoške kontrole na VIP terminalu. S velikim naočarima za sunce koje su joj prekrivale lice i obučena u crno, slavna glumica prošla je nezapaženo. Za sve, osim za fotoreportera „Blica“.

Nakon pasoške kontrole, Monika je prošla kroz VIP terminal, ponovo izašla na pistu i ušla u privatni avion.

Ovo je prva pauza koju slavna glumica pravi nakon dve nedelje napornog snimanja po nepristupačnim kamenitim terenima u okolini Trebinja, Zelengori, Kamenoj Gori kraj Prijepolja, Mokroj Gori…

Svako jutro Kusturica i ona odlazili bi helikoterom do neprohodnih lokacija na koje, kako ekipa filma kaže, „ljudska noga pre njene nije kročila“, a uveče bi se vraćala. Sredinom sledeće nedelje Monika se vraća s kratkog odmora da nastavi snimanje filma u kojem igra ženu polu-Srpkinju polu-Italijanku na čijoj svadbi neprijateljski vojnici ubijaju sve svatove, a nju spasava vojnik koga igra Emir Kusturica. Dok beže, ona gine na minskom polju, a on se nakon njenog gubitka zamonaši.

Premijera filma biće u Kanu sledećeg maja, a u domaće bioskope stiže sledeće jeseni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.