Monika prekinula snimanje i otišla u Francusku (FOTO)

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Monika Beluči je na nekoliko dana prekinula snimanje filma “Na mlečnom putu” Emira Kusturice i juče ujutru je otputovala u Francusku, a ostaje da se vidi da li će do povratka u Srbiju uspeti da izbegne medije koji će je siguno juriti nakon vesti da se razvodi od Vinsenta Kasela.

Nakon veoma napornog snimanja u gudurama u okolini Trebinja, Mokre Gore i Prijepolja, slavna glumica je sa beogradskog aerodroma privatnim avionom odletela u Pariz, a na set se vraća sredinom naredne nedelje.

Foto: Profimedia/Newscom

Foto: Profimedia/Newscom

Inače, članovi filmske ekipe kažu da se Monika ne žali ni na vrućinu ni na uslove snimanja u teško pristupačnim predelima, i da se ponaša kao vrhunski profesionalac.

Da podsetimo, nakon što je potvrđeno da se ona nakon 14 godina braka razvodi od glumca Vinsenta Kasela, pojavila se informacija da je Monika navodno u vezi sa azerbejdžanskim milijarderom Telmanom Ismailovom.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)


Foto: Marko Todorovi, Facebook/msabicfashon


Foto: AP


Foto: Telegraf

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.