MUP: Slučaj lica koje je ušlo na stadion

četvrtak, 08. avg 2013, 15:04 – 15:40

Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitaće okolnosti u vezi sa incidentom nakon utakmice Partizan – Ludogorec, kada je jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi ušao na teren i skinuo kapitensku traku sa ruke Marka Šćepovića.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitaće sve okolnosti incidenta posle fubalske utakmice Partizan-Ludogorec u Beogradu, kada je jedan navijač ušao na teren i skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću, izjavio je državni sekretar MUP-a Vanja Vukić.

Posle revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju je Partizan izgubio, jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi sišao je sa tribine stadiona u Humskoj, skinuo traku Šćepoviću i odneo je navijačima. Pritom nije reagovalo obezbeđenje, ali ni navijači Partizana.

„MUP će ispitati da li je lice koje je ušlo na stadion imalo i neko odobrenje od uprave fudbalskog kluba Partizan da stoji na mestu na kom se nalazilo, kao i sve okolnosti koje su dovele do tog slučaja“, rekao je Vukić.

On je istakao da MUP proverava „sve te navode“.

Radisavljević, poznat po nadimku Kimi, odslužio je zatvorsku kaznu zbog pretnji novinarki B92 Brankici Stanković, a prvostepeno je osuđen na četiri meseca zatvora zbog napada na policajce tokom nereda u kojima je 2004. zapaljena beogradska Bajrakli džamija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.