Најјачи кад је најпотребније – Синанчевић у финалу Светског првенства у Дохи!!!

Армин Синанчевић је поставио нови лични рекорд када је то било најважније. Финална норма је износила 20,90 метара а он је успео да је надмаши за 61 центиметар и поправи лични рекорд из Пљеваља за чак 77 центиметара.

Армин је наступио у А квалификационој групи а даљину од 21,51 метара је успео да оствари у другој серији, након 20,48 у првом покушају.

Синанчевић се на овај начин квалификовао и за Олимпијске игре у Токију 2020. године!

Синанчевића ћемо гледати у борби за медаљу у суботу, 5. октобра, претпоследњег дана Светског првенства у главном граду Катара, од 19 сати и 5 минута.

Zafrljačiiii jeeeeee KRALjU!!!??? 21.51???

Posted by Letnja Liga Brodarevo on Четвртак, 03. октобар 2019.

The post Најјачи кад је најпотребније – Синанчевић у финалу Светског првенства у Дохи!!! appeared first on ForumInfo.rs.

Forum Info

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.