Naprednjaci u subotu obeležavaju stranačku slavu

Stranačku slavu Svetu Petku novovaroški naprednjaci obeležiće u suboru, 27. oktobra u holu Doma kulture Jovan Tomić. Obeležavanju krsne slave prisustvovaće članovi i prijatelji stranke.

Inače, Srpska napredna stranka pre nekoliko dana je u Kraljevu obeležila deset godina od osnivanja, a predsednik stranke Aleksandar Vučić tada je ocenio je da je Srbija sada deset puta bolja nego što je bila pre dolaska naprednjaka na vlast.

– Naših prvih 10 godina je prošlo i sproveli smo politički blic krig koji nije ostavio žrtvu već nadu u budućnost Srbije – rekao je i poručio da Srbija hoće mir i drugačije odnose u regionu, sve ono što drugima pruža, te da želi poštovanje za Srbiju onoliko koliko mi poštujemo druge. Kako je rekao, sve velike misije, svi poduhvati koji menjaju istoriju, svako putovanje koje napravi novi put, „sve počiva na pravilima na kojima smo mi pre 10 godina osnovali SNS, pre svih Tomislav Nikolić, a onda svi mi ostali“, kazao je između ostalog prvi čovek Srbije i naprednjaka Aleksandar Vučić.
Izvor: PP Media Prijepolje

PP Media Prijepolje

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Општини Пријепоље наложено да достави ТВ Форум копије записника са свих седница општинског већа из 2017. године

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.