Nastavnik osumnjičen za zlostavljanje maloletne učenice

Protiv nastavnika jedne prijepoljske osnovne škole podneta je prijava pod sumnjom da je zlostavljao maloletnu učenicu, potvrdio je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Rastko Živanović iz tog grada.

Živanović je Tanjugu rekao da Tužilaštvo ispituje navode iz prijave, a nakon okončanja tog postupka detalji će biti saopšteni javnosti.

„Dok se to ne završi ne možemo znati da li je uopšte bilo zlostavljanja ili ne“, rekao je.

Do navodnog zlostavljanja učenice došlo je u prijepoljskoj OŠ „Dušan Tomašević Ćirko“ u Velikoj Župi. Direktorka škole Belkisa Beganović, međutim, nije želela da komentariše ovaj slučaj, osim da je o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo.

„Sve je sada na tužilaštvu koje će ispitati šta se zapravo dogodilo, rečeno mi je da ne mogu da dajem nikakve izjave“, kazala je Beganovićeva za Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.