Nisam pretio, rekao sam istinu!

ponedeljak, 12. avg 2013, 15:11 – 15:19

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza negirao je da je pretio prvom čoveku srpskog fudbala Tomislavu Karadžiću, kako je ovaj to predstavio. Nijednom rečju mu nisam pretio osim što sam stvari nazvao pravim imenom i lopovluk i pljačku kvalifikovao na jedini mogući način. Karadžić je javna ličnost i trebalo je već da nauči da svi imaju pravo na svoje mišljenje o njegovom radu, rekao je Kokeza.

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je da nije pretio predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, već da je u poruci koju mu je poslao „stvari nazvao pravim imenom“.

Kokeza.jpg

„Nijednom rečju mu nisam pretio osim što sam stvari nazvao pravim imenom i lopovluk i pljačku kvalifikovao na jedini mogući način. Karadžić je javna ličnost i trebalo je već da nauči da svi imaju pravo na svoje mišljenje o njegovom radu. Samo je Tito imao zakon po kome niko ne sme da ga kritikuje, pa se nadam da ne misli da se to pravilo odnosi i na njega, bez obzira što su sličnih godina“, naveo je Kokeza.

Karadžić je u izjavi za današnje izdanje lista „Sport“ naveo da mu je Kokeza poslao SMS poruku u kojoj ga je optužio za nameštanje utakmica, kao i da mu je u telefonskom razgovoru posle toga potvrdio svoje stavove.

„Karadžić ne govori istinu. Tačno je da sam mu poslao SMS tokom trajanja utakmice između Partizana i Novog Pazara, ogorčen sudijskom krađom koju su mogli da vide svi građani Srbije u direktnom televizijskom prenosu“, kazao je Kokeza.

On je naveo da Karadžić kriminalcima naziva ljude koji traže njegovo smenjivanje.

„Dakle, ja sam kao građanin rekao Karadžiću da treba da ga je sramota zbog sudijske krađe i smatram da je on organizator iste. To je moje mišljenje kao što u novinama vidim da je njegovo mišljenje da ljude koji traže njegovu smenu naziva kriminalcima“, naveo je potpredsednik Zvezde.

„Vreme neprikosnovene vlasti Karadžića u fudbalu je prošlo, kao što je vreme lopovluka i krađe u Srbiji iza nas. Moj sukob sa Karadžićem nije ličan već je to sukob dva koncepta i morala. Mi smo dva različita sveta jer su za mene istina i pravda jači argumenti od pljačke i nameštanja. Uveren sam da fudbalsko vreme zla u Srbiji koje oličava Karadžić prolazi i da se više nikada neće vratiti“, rekao je Kokeza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.