Novi asfalt na putu Podgorica- B.Polje- Prijepolje

JEDAN KILOMETAR

13. 05. 2013.

16:00     16:06

0

Direkcija za saobraćaj iz Podgorice u kordinaciji sa Opštinom Bijelo Polje, uz angažovanje mehanizacije preduzeća „Crnagoraput”, postavila je novi asfalni zastor na magistralnom putu Podgorica – Bijelo Polje – Prijepolje, na dionici koja prolazi kroz gradsko područje, u dužini od jednog kilometra.

<!—->

Novim asfalnim zastorom pokrivene su neravnine i udarne rupe, te nivelisane brojne šahte, koje su do sada bile pravi izazov za vozače.

„Predstoji presvlačenje asfaltom više ulica u gradskoj zoni, zašta je opredijeljeno opštinskim budžetom 100 000 eura”, saopštila  je direktorica Direkcije za javne investicije Božica Zeković.

„Istim budžetom, predviđena su sredstva za saniranje, rupa, na cestama na teritoriji cijele Opštine. Radovi na tom poslu počeće, odmah nakon što se izvrsi priprema za njihovo asfaltiranje i odabere izvođač radova“, kaže sekretar Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Dejan Luković.

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.