Нови лични рекорди за Дина Тумбула и Николину Пејатовић

Дино Тумбул наставио је да бележи добре резултате у овој години. Након освајања трећег места на Дворанском првенству Србије и првог места на државном школском првенству, млади бацач кугле из Бродарева је на Купу Србије у Крушевцу, у веома јакој конкуренцији, поред првог места, забележио нови лични рекорд бацивши куглу на даљину од 16, 29 метара, што је за 59 центиметара бољи резултат од претходног. На истом такмичењу постигнут је још један лични рекорд. Млади скакач у вис Емир Ровчанин прескочио је висину од 190 цм, што му је било довољно за освајање петог места.

Нови лични рекорд у скоку у вис остварила је и Николина Пејатовић, такође чланица АК „Полет“. Она је на првенству Централне Србије за млађе пионирке освојила прво место, прескочивши висину од 161 цм, што је само 4 цм нижа висина од државног рекорда у овој категорији.

The post Нови лични рекорди за Дина Тумбула и Николину Пејатовић appeared first on ForumInfo.rs.

Forum Info

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.