Новогодишњи вашар у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“ у Великој Жупи (ВИДЕО)

Време даривања и хуманости уз празничну атмосферу у Основну школу „Душан Томашевић Ћирко“ стигло је недељу дана уочи дочека Нове Године. У холу школске зграде ђаци су изложили своје новогодишње радове, које су врло повољно понудили на продају својим родитељима.

Новогодишње јелке, различите варијанте Снешка Белића и новогодишњих украса, магнети и колачићи, неки су од предмета које су деца направила како би зарадила новац, који је намењен њиховим другарима који су слабијег материјалног стања.
Новогодишњи вашар је организован у оквиру пројектне наставе, а ђаци су радили у мешовитим групама.

Да наше мало, некоме може значити много, својим примером су показали ученице и ученици основне школе „Душан Томашевић Ћирко“. Да су били веома креативни и направили занимљиве предмете сведочи чињеница да су њихови изложбени столови врло брзо остали празни, а уз хуману намеру, много значајнији су њихов заједнички рад и дружење.

 

The post Новогодишњи вашар у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“ у Великој Жупи (ВИДЕО) appeared first on ForumInfo.rs.

Izvor: Forum Info Prijepolje
Forum Info Prijepolje

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Poklon paketići za decu iz siromašnih porodica

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.