Očekujem da će nas sudije pokrasti

nedelja, 09. jun 2013, 19:06 – 19:12

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebiojaša Čović rekao je da očekuje da će sudije
pokrati njegovu ekipu u predstojećoj utakmici protiv Partizana, i potvrdio da je Crvena zvezda podnela krivičnu prijavu protiv trenera crno-belih Duška Vujoševića.

„Ako se ostvari ono što očekujemo – a to je hronika krađa, Partizan će pobediti. (Sudija Marko) Juras ima razloga da krade. Neko priča o napretku (sudije Uroša) Obrkneževića, pa pogledajte napredak Jurasa. Ja očekujem da ćemo mi biti pokradeni. Sudije ne kontrolišu igru, ne kontrolišu kontakt“, rekao je Čović na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

Covic-KZN1.jpg

Čović je potvrdio da je Crvena zvezda podnela krivičnu prijavu protiv trenera Partizana Duška Vujoševića zbog njegovih izjava. Vujošević je rekao da u svojim izjavama „nikada nije rekao da je Čović kriminalac ni da nije kriminalac“.

„Što se tiče krivične prijave, da ona je podneta. Ona nije moja lična prijava, već prijava Crvene zvezde. Pokušaćemo da objasnimo kakve su to mahinacije. Ja nisam rekao da je Vujošević krao slike niti da jeste. Nisam rekao ni da je bolestan niti da nije. Nema to nikakve veze sa naslovima, ja razumem medije. Naslov je tiraž“, rekao je on.

„Čović se ne plaši nikoga, istrajaću i neću dozvoliti da se Zvezdi događa ono što se već događalo. Očekujem da država počne da radi svoj posao, iako su većina u toj vladi partizanovci“, dodao je on.

Čović je rekao da se stvara psihološki pritisak na Crvenu zvezdu i da se preslikava priča iz fudbala pred odlučujući meč za titulu. On je, takođe, istakao da država treba da reaguje na vređanje njegove supruge na utakmicama i upitao da li je ikad ijedan sudija prekinuo utakmicu zbog toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.