Oko 60 sportista iz Novog Pazara učestvovaće na Međuopštinskim igrama

Novi Pazar će na ovogodišnjim jubilarnim 50. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama u Prijepolju, predstavljati oko 60 takmičara u pet sportskih disciplina, rekao je direktor Sportskog saveza Enver Gusinac.

232310_odbojka8-foto-a-dimitrijevic_f

Gusinac je za radio Sto plus istakao da će novopazarsku ekipu i ove godine predstavljati sportisti od kojih se očekuju medalje.

„Želeli smo više sportista da povedemo ove godine, ali na žalost nismo bili u mogućnosti, tako da će nas predstavljati atletičari, ribolovci, karatisti, odbojkašice i košarkašice. Potrudićemo se da ostavimo najbolji utisak i osvojimo što više medalja“, rekao je Gusinac radiju Sto plus.

On je dodao da zbog nedostatka novčanih sredstava ovdašnji sportisti neće boraviti u Prijepolju tokom MOSI igara, već će svakog dana iz Novog Pazara putovati na borilišta.

„Svakako da novopazarskim sportistima neće biti lako da svakodnevno putuju do Prijepolja, ali prenoćište nismo mogli da obezbedimo upravo zbog nedostatka novčanih sredstava. Uspeli smo da obezbedimo hranu i potrudićemo se da se naši takmičari osećaju prijatno“, istakao je Gusinac.

Igre koje će u Prijepolju trajati od 3. do 7. jula, okupiće oko 2.500 sportista iz 28 gradova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Domaćin 51. MOSI igara biće Novi Pazar, a prema najavama Gusinca, očekuje se da će tada učestvovati znatno veći broj sportista.

Izvor: Blic Sport

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.