Opština donirala dezinfekciona sredstva policiji

Priboj – Imajući u vidu nastalu situaciju pandemije virusa kovid 19, u sredu Nezavisni sindikat policije Sindikalnu grupu Priboj, je posetio je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović. Interesovao se za bezbednost u radu svih policijskih službenika, imajući u vidu nastalu situaciju da se na području pojedinih Policijskih uprava pojavio određen broj policajaca sa mogućim problemima respiratorne prirode, kao i to da su dva policijska službenika i preminula.

Prvi čovek opštine Lazar Rvović sa pribojskim policajcima

– Кao i do sada, bezbednost svih građana, kao i bezbednost policijskih službenika pri izvršavanju poslova su bili i ostaće prioritet ljudi koji vode opštinu Priboj – kazao je prvi čovek opštine Lazar Rvović.

Ovom prilikom predsednik je ispred lokalne samouprave uručio donaciju u vidu dezinfekcionih sredstava za policijske službenike.

Pribojski policajci zahvalili su Lazaru Rvoviću, kao i lokalnoj samoupravi na brizi koju su iskazali.

– Značajno je napomenuti da su  i do sada mnogo puta  izlazili u susret Nezavisnom sindikatu policije, a izmeđuostalog u nabavci informatičke opreme i drugih sredstava koje policijski službenici koriste u radu – navode iz Nezavisnog sindikata policije.

Opština Priboj jedna je od retkih opština koja je uvela video nadzor.

PP Media

The post Opština donirala dezinfekciona sredstva policiji appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.