Основна школа „Душан Томашевић Ћирко“ прославила 108 година постојања

Музичко – сценски програм, којим је обележен Дан школе, припремили су ђаци са својим наставницима и учитељицама. У оквиру овогодишњег обележавања 9. октобра промовисане су и Ђачке новине Основне школе „Душан Томашевић Ћирко“.

Школске зграде Основне школе „Душан Томашевић Ћирко“ реконструисане су у протеклих неколико година, тако да ова школа ђацима и запосленима пружа одличне услове за рад. Од ове школске године школа функционише по принципу Обогаћеног једносменског рада, који подразумева да након обавезне наставе, ђаци имају различите радионице и активности у поподневним сатима.Поводом Дана школе, додељени су пригодни поклони најуспешнијим ђацима, као и запосленима у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“.

Више у видео прилогу:

 

The post Основна школа „Душан Томашевић Ћирко“ прославила 108 година постојања appeared first on ForumInfo.rs.

Forum Info

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Ана Дивац донира своју награду за лечење Хелене и Анастасије

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.