Petorica u pritvoru zbog šverca Pakistanaca

Policija je petoricu muškaraca otkrila prilikom kontrole pet putničkih automobile koji su prevozili imigrante iz pakistana, Burme i Eritreje koji nisu imali pasoš

 

Policija u Prijepolju uhapsila je pet osoba koje sumnjiči za organizaciju ilegalnog prelaska granice i krijumčarenje ljudI. 

Oni su uhapšeni nakon što je tokom kontrole pet putničkih automobila u mestu Lučice otkriveno 25 državljana Pakistana, Burme i Eritreje bez putnih isprava.

Policija navodi da su protiv Lazarevčana D.B, A.R. i S.M, kao i A.N. iz Ljiga i S.K. iz Prijepoljadoneta rešenja o zadržavanju do 48 sati.

Policija je takođe otkrila tri državljana Pakistana za koje se sumnja da su organizatori grupe koja je ilegalno prešla državnu granicu. Prekršajni sud u Prijepolju je podneo prekršajne prijave protiv 25 stranih državljana a za njih 18 novčana kazna je zamenjena zatvorom u trajanju od osam dana, saopštila je Policijska uprava.

Izvor: Kurir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.