Почело електронско подношење захтева за субвенције по кошници пчела

Право на подстицаје, правна лица, предузетници и физичка лица – носиоци комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, могу  остварити за најмање 20, а највише 1000 кошница пчела.

Пчелари су први који ће захтев моћи да поднесу електронским путем, Приступ апликацији за подношење електронског захтева је омогућен са званичне интернет презентације Управе за аграрна плаћања.

Пчелари који имају регистрован електронски потпис, цео процес ће обавити уношењем тражених података у апликацију, док ће подносиоци захтева који немају регистрован електронски потпис, моћи ће да након уношења тражених података, образац, који ће на себи имати бар код, одштампају, потпишу и пошаљу на адресу Управe за аграрна плаћања,

Такође, до 30. априла се у подручној Управи за Трезор Министарства финансија могу поднети захтеви за основне подстицаје у биљној производњи. Износ подстицаја је 5 200 динара по хектару, 4000 динара биљну производњу, а 1 200 динара је регрес за дизел гориво.

Forum Info

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.