Podgorica: Na kanalu Morača održan međunarodni turnir u sportskom ribolovu

PODGORICA – Jeton Muljoli iz prištinskog kluba „As“ bio je najuspješniji ribolovac na 3. međunarodnom memorijalnom turniru „Mladen M. Brajović“ koji je u nedjelju održan na kanalu Morača.

Memorijal Mladen Brajovic 0109 2013 Dobrilo Malidzan 12 Podgorica: Na kanalu Moraa odran meunarodni turnir u sportskom ribolovu

U disciplini „ribolov udicom na plovak“ u konkurenciji 33 takmičara Muljoli je ostvario najbolji ulov, dok je njegov klub među 11 ekipa u ukupnom plasmanu zauzeo treće mjesto.

Drugo mjesto u pojedinačnom plasmanu pripalo je Miru Mašanoviću iz kluba-domaćina takmičenja – „No 1“ iz Podgorice. Treći je bio Mirko Vuković iz kluba „Mladica“ – Nikšić.

Ekipno

Najbolji ekipno bio je tim „Mladica“ – Nikšić, drugo mjesto osvojio je „As“ iz Prištine. Treće mjesto zauzela je ekipa prištinskog „Fana“, dok je četvrta pozicija pripala timu „No 1“ iz Podgorice. Peti je bio SRK „Podgorica“.

Muljoli je proglašen za takmičara sa najboljim ulovom, dok je Nikola Blešić („No 1“) upecao najveću ribu na takmičenju – 1.750 gr.

U konkurenciji takmičara do 25 godina najuspješniji je bio Simo Lukovac („No 1“) dok je Dragoljub Gidra Knežević („Morava“ – Čačak) proglašen za najboljeg takmičara starijeg od 55 godina.

Na memorijalu su učestvovale još i ekipe iz Pljevalja, Prijepolja, Čačka. Makedonci su izostali zbog njihovog domaćeg takmičenja.

Podrška

Prema riječima Dragana Lilija Brajovića, vrijeme je bilo idealno, prosječan ulov dobar, a druženje kao i uvijek na nivou.

On je zahvalio svima koji su podržali takmičenje i doprinijeli da memorijalni turnir posvećen Mladenu Brajoviću, osnivaču kluba „Number 1“, polako preraste u tradicionalno druženje i okupljanje ribolovaca.

I. P. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.