Pokušao da prošvercuje mobilne telefone – Radio

VRIJEDNOST 10 HILJADA

30. 08. 2013.

11:32     12:29

0

Juče, na graničnom prelazu “Ranče”, od državljanina Republike Srbije D.B. (31) iz Prijepolja, oduzeta su 33 mobilna telefona i oprema za mobilne telefone, u vrijednosti od 10 hiljada eura.

<!—->

„D.B. nije imao ovlašćenje za bavljenje trgovinom, čime je, sumnja se, počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina“, saopšteno je iz Uprave policije.
 
Naime, službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Pljevlja i službenici Uprave carina su, juče oko 18:30 sati, na graničnom prelazu “Ranče” na ulazu u Crnu Goru, kontrolisali putničko vozilo marke “Volkswagen”, srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.B..

Pretresom vozila pronađena je tehnička roba vrijednosti oko 10 hiljada eura – 33 mobilna telefona, jedanaest  punjača za mobilne telefone, pet baterija za telefon, pet komada USB kabla i pet memorijskih kartica sa adapterom.    

Pomenuta roba je, uz potvrdu, oduzeta, a D.B. potom uhapšen i predat službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja.

„Nakon hapšenja, D.B. je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, predat nadležnom državnom tužilaštvu, na dalju nadležnost“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.