Pomoć za najugroženije u Zlatiborskom i Raškom okrugu

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbediće u saradnji sa humanitarnom organizacijom “Hajrat” dodatne količine hrane i humanitarne pakete sa osnovnim namirnicama i sredstvima za higijenu za teže pokretna i lica koja žive u udaljenim seoskim sredinama Zlatiborskog i Raškog okruga.

Ilustracija: www.ppmedia.rs

Pomoć je namenjena socijalno najugroženijem stanovništvu koje se inače hrani u vakufskim kuhinjama, a biće upućena građanima koji žive u opštinama Novi Pazar, Tutin, Sjenica, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj i Brodarevo.

Sporazum o saradnji u realizaciji ovog posla potpisali su ministar Zoran Đorđević i predsednik humanitarne organizacije “Hajrat” Mersad Bećirović, a Đorđević je kazao da je briga o građanima prioritet Ministarstva i da će to biti i u narednom periodu.

Tanjug

The post Pomoć za najugroženije u Zlatiborskom i Raškom okrugu appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.