Poternica za muškarcem iz Prijepolja koji je pregazio policajca

Crnogorska policija raspisala je poternicu za Enisom Memićem (31) iz Prijepolja zbog sumnje da je na regionalnom putu Slijepač most-Tomaševo automobilom usmrtio saobraćajnog policajca Irfana Kujovića (42) iz Bijelog Polja koji je pokušao da ga zaustavi, javili su crnogorski mediji.

Nesreća se dogodila u sredu, 22. jula u 19.40 časova. Crnogorskoj policiji će u pronalaženju i hapšenju Memića pomoći kolege iz Srbije.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Memić uspeo da nakon zločina pobegne iz Crne Gore, zbog čega su poziv za pomoć uputili kolegama u Srbiji i BiH na čijim teritorijama je, kako se veruje, tražio sklonište.

Crnogorska policija ne isključuje mogućnost da se Memić možda samo negde pritajio u Crnoj Gori, zbog čega i dalje traju pretrage terena.

Memić je od ranije poznat policiji, a hapšen je krajem 2012. godine u akciji „Trio“ kada su „pali“ međunarodni šverceri droge.

U januaru prošle godine u podgoričkom Višem sudu osuđen je na godinu dana zatvora zbog optužbe da je marihuanu prenosio iz Albanije u Tuzi, a zatim iz Bijelog Polja dalje u BiH.

U policijskoj akciji „Trio“ zaplenjeno je 250 kilograma marihuane i veća količina oružja, a uhapšena su 23 člana četiri kriminalne grupe koji su švercovale marihuanu na teritoriju Crne Gore, Albanije, Srbije, BiH i Hrvatske.

Irfan Kujović poginuo je kada je pokušao da zaustavi vozača koji ga je potom vozilom udario i oborio. Prema rečima svedoka, odbegli vozač upravljao je havarisanim golfom bez registarskih oznaka.

Policija je odmah blokirala sve puteve. Dan kasnije aktivirane su sve raspoložive policijske, ali i helikopterska jedinica, ali vozač do danas nije uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.