Potukli se odbornici u Prijepolju, letela dugmad sa sakoa

Sednica Skupštine opštine Prijepolje prekinuta je zbog incidenta koji je izazvao odbornik Demokratske partije Sandžaka (DPS) Bahrija Beganović, kada je fizički napao kolegu iz Sandžačke demokratske partije (SDP) Osmana Ćatića.

Ćatić je rekao da je napadnut kada je replicirao Beganoviću, koji ga je u svom izlaganju optužio za navodne malverzacije sa Direkcijom za izgradnju, preko firme „Alfatrans“ koju Ćatić ima sa svojim bratom. Sa druge strane, odbornik Beganović tvrdi da nije pomenuo Ćatića u svom obraćanju. Reakcijom ostalih odbornika došlo je do sprečavanja većeg incidenta.

Reakcijom ostalih odbornika došlo je do sprečavanja većeg incidenta.

Snimak događaja:

Izvor: Tanjug

Posle događaja Beganović je rekao da nije pomenuo Ćatićevog brata: „Ja sam spomenuo direkciju i njegovog brata, nisam ni brata, nego firmu Alfatrans. Jednostavno je počeo da me vređa da sam maloumnjak, onda sam ustao da ga prekinem. Sapleo sam se o onaj đavo kad sam pošao prema njemu da ga prekinem, a prekine. jer predsednik nije hteo da ga prekine“.

Osman Ćatić kaže da je Beganović bio nasilan: „Udario me, povredio me, pokidao mi je dugmad, pocepao sako i bio sam iznenađen, nisam se nadao, ja sam njemu samo replicirao na nekakve uvrede koje on govori, neke velike netačnoće iznosi i ova je skupština apsolutni taoc baganovićevog ponašanja, teški taoc godinama, preko sedam godina je ova skupština jedan veliki talac njegovog nasilničkog ponašanja za šta je i odgovarao“.

Izjave učesnika, Bahrije Beganovića i Osmana Ćatića:

Izvor: N1 info

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.