Povrijeđena putnica prebačena u Beograd

UDES KOD ŠAVNIKA

06. 08. 2013.

15:34     15:35

0

Troje srpskih državljana povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Žabljak – Šavnik. Ivana Obradović (30) iz Bajine Bašte u udesu je zadobila teške tjelesne i ostalaje bez ruke. U nesreći dvije osobe su lakše povrijeđene.

 

Beogradski „Blic“ javio je da je Ivana Obradović (30) stabilno je i van životne opasnosti, te da je danas poslije podne kolima hitne pomoći transportovana iz pljevaljske bolnice do susjednog Prijepolja, odakle je helikopterom transportovana u Klinički centar Srbije u Beogradu.

 <!—->

Njoj će u Kliničkom centru Srbije pokušati da mikrohiruškim zahvatom zašiju desnu ruku koja je prilikom udesa amputirana.

Direktor Opšte bolnice u Pljevljima Zoran Tabaš izjavio je da postoje šanse da se spasi desna ruka. On je objasnio da su meka tkiva desne ruke ugrožena dosta i da to predstavlja problem, ali da postoji šansa da se u Beogradu mikrohiruški presadi.

Inače, teško povrijeđena Obradović bila je suvozač u trenutku udesa. Ona je primljena u pljevaljsku bolnicu bez pulsa i pritiska i izgubila je veliku količinu krvi.

Saobraćajnoj nesreća se dogodila jutros oko 06.30 časova na puta Žabljak – Šavnik, na raskrsnici prema Plužinama.

Prema nepotvrđenim informacijama u udesu je učestvovalo jedno vozilo u kojem su bili svi putnici, a koje je za sad neutvrđenih razloga prešlo na lijevu stranu i udarilo u gredu.

 

 

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.