Pred odbornicima predlog budžeta za 2020. godinu

Nova Varoš – Poslednja sednica Skupštine opštine Nova Varoš u ovoj godini održaće se u četvrtak 26. decembra, a pred odbornici će se naći čak 35 predloga odluka i zaključaka.

Pred odbornicima budžet za 2020. godinu, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Centralna tema zasedanja svakako je predlog opštinskog budžeta za 2020. godinu. Budžet je projektovan na 750 miliona dinara, od čega je skoro četvrtina sredstava planirana za realizaciju kapitalnih projekata. Na dnevnom redu su i komunalne takse za iduću godinu, kao i predlog da se turistima naplaćuje boravišna taksa u iznosu od 100 dinara.

Među predloženim tačkama je i Lokalni akcioni plan zapošljavanja, a na dnevnom redu su i planovi rada i poslovanja većine javnih preduzeća i ustanova. Pred odbornicima će se naći i predlog rešenja o formiranju Opštinskog saveta roditelja, kao i primedbe dela meštana na rad Saveta mesne zajednice Akmačići i Udruženja građana „Bjelanac“ koje gazduje seoskim vodovodom.

Varoške novine

The post Pred odbornicima predlog budžeta za 2020. godinu appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Елена Зајмовић из Средње школе Нова Варош трећа на конкурсу за календар Делегације ЕУ

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.