Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović podneo ostavku

Sjenica – Hazbo Mujović, predsednik opštine Sjenica podnio je ostavku na tu funkciju i mandat vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka, prenosi lokalni portal SNews.

Hazbo Mujović, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

On se na ovaj potez odlučio nakon što su se u javnosti pojavili pornografski snimci na kojima se vidi on u vreloj akciji sa službenicom jednog javnog preduzeća čiji je osnivač lokalna samouprava.

– Duboko, poštujući moralna načela SDA Sandžaka, stajući u njihovu zaštitu, podnosim ostavku na mestu predsednika opštine Sjenica i svoj mandat vraćam Stranci demokratske akcije Sandžaka. Ističem da su svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na nekim medjima i društvenim mrežama proizvod montaža i imaju za cilju urušavanje moje ličnosti i Stranke demokratske akcije Sandžaka – naveo je Mujović u izjavi za SNews.

Hazbo Mujović je 30. maja 2016. godine po drugi put, kao kandidat SDA Sandžaka, izabran za predsednika opštine Sjenica.

PP Media

The post Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović podneo ostavku appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Korona slabi u Zlatiborskom okrugu

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.