Predsednik Skupštine opštine Nova Varoš Nikola Jelić čestitao novogodišnje i božićne praznike

Nova Varoš – Predsednik Skupštine opštine Nova Varoš Nikola Jelić čestitao je sugrađanima Novu godinu i božićne praznike, sa željom da 2020. godina bude godina daljeg napretka i razvoja opštine i novih mogućnosti za sve koji u njoj žive.

Predseednik novovaroškog parlamenta Nikola Jelić, foto: www.ppmedia.rs

Jelić je građanima poželeo i dobro zdravlje, uspeh na svim poljima, ličnu i porodičnu sreću. Ističuči da je prethodna godina za lokalnu zajednicu bila godina brojnih rezultata.

– Poštovani građani, želim vam srećnu i uspešnu nastupajuću 2020. godinu, da u dobrom raspoloženju sa najdražima provedete novogodišnje i božićne praznike. Prvenstveno vam želim dobro zdravlje, kao osnov za sve ostalo. Uz dobro zdravlje, neka vam Nova godina i Božić donesu radost i uspeh na svim poljima, posebno na planu lične i porodične sreće – navodi se u čestitki predsednika novovaroškog parlamenta Nikole Jelića. 

PP Media

The post Predsednik Skupštine opštine Nova Varoš Nikola Jelić čestitao novogodišnje i božićne praznike appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.