Priboj: Pred odbornicima rebalans za 2019. i budžet za 2020. godinu

Priboj – Skupština opštine Priboj, 23. po redu u ovoj godini , održaće se sutra 26. decembra, a predsednik lokalnog parlamenta Boris Mrdović, predložio je dnevni red sa 28 tačaka.

Pred odbornicima rebalan za 2019. i budžet za 2020. godinu, foto A.Rovčanin

Odbornici će sutra razmatrati predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu za 2019. a odmah potom i predlog odluke o budžetu za 2020. godinu.

Takođe, na dnevnom redu će se naći i predlog odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine opštine Priboj, predlog Odluke o boravišnoj taksi kao i predlog odluke o prijavljivanju i upravljanju privatnim interesima javnih funkcionera u postupku donošenja opštih akata.

Odbornici će raspravljati o određivanju subjekta za proizvodnju i isporuku toplotne energije u kotlarnici izgrađenoj na КP 18282 КO Priboj, utvrđivanju visine stope poreza na imovinu, izmeni Odluke o lokalnim komunalnim taksama, o finansijskoj podršci porodici sa decom.

Dnevnim redom je predviđeno davanje saglasnosti na Programe rada JP za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj za 2020. godinu, JКP “Usluga“, JP “Toplana“, Regionalne sanitarne deponije „Banjica“, Gradske biblioteke, Centra za socijalni rad, ustanove za fizičku kulturu “Sportski centar“, Zavičajnog muzeja, Turističke organizacije i Doma kulture “Pivo Кaramatijević”.

Takođe, pred odbornicima će se naći predlog kadrovskog plana Opštinske uprave Priboj za 2020. godinu, predlog Etičkog kodeksa funkcionera lokalne samouprave, predlog odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Priboj.

Odbornici će doneti rešenje o dopuni rešenja o postavljenju komandanta, zamenika, načelnika i članova opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Priboj, kao i rešenja o razrešenju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije Priboj. Odmah nakon ove tačke odbornici će doneti rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije Priboj. Isti postupak biće sproveden i kada je reč o razrešenju i imenovanju vršioca dužnosti direktora Ustanove za fizičku kulturu “Sportski centar Priboj”.

Sednica je zakazana za 10 sati i održaće se u Maloj sali Doma kulture “Pivo Кaramatijević”.

PP Media i GZS

The post Priboj: Pred odbornicima rebalans za 2019. i budžet za 2020. godinu appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Kasa u Prijepolju teška 1,33 milijarde dinara

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.