Priboj: Sportski savez stipendira mladu atletičarku Janu Dragutinović

Priboj – I pored trenutne situacije u kojoj se Srbija nalazi i gde je većina sportista i sportskih kolektiva na prinudnoj pauzi u Sportskom savezu Priboj nema odmora. U petak je po prvi put od kako je ova organizacija osnovana potpisan jedan stpendijski ugovor.

Mlada atletičarka Jana Dragutinović, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Naime, ugovor su potpisali Filip Кomarica ispred SS Priboj i mlada i perspektivna atletičarka, članica AК FAP i mlada reprezentativka Srbije u troskoku i skoku u dalj Jana Dragutinović.

Odluku o stipnediranju Jane doneo je Upravni odbor saveza na prethodnom zasedanju, a u njemu se definišu obaveze obe strane, gde se Savez obavezje da u narednih godinu dana ovoj mladoj spotiskinji uplaćuje iznos od 10 000.00 dinara, dok će ona kroz razna takmičenja pored AК FAP dostojno reprezentovati SSP i opštinu iz koje dolazi.

-Drago mi je što smo danas potpisali ovaj Ugovor. Mislim da ova suma nije velika, ali da će Jani kolko toliko pomoći u daljem razvoju. Ovim smo pokazali da Savez pored kluboa prati i pojedinačan rad svih sportista i mislim da će ovaj naš potez biti dodatna satisfakcija i drugim sportistima da krenu Janinim stopama – po potpisivanju ugovora istakao je predsednik Saveza Кomarica.

Nakon potpisivanja, Jana Dragutinović je istakla da je izuzetno ponosna i zahvalna zbog ove nagrade i da joj je drago što je Savez prepoznao veliki rad i odricanje koji su doveli do njenih uspeha. Dodala je još i da joj ova pažnja daje veliki podstrek da još više i napornije radim u budućnosti.

PP Media

The post Priboj: Sportski savez stipendira mladu atletičarku Janu Dragutinović appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.