Priboj: Usporivači brzine i u seoskom području

Priboj – Ovih dana završavaju se radovi na deonicama putne infrastrukture, koji usled loših vremenskih prilika prethodne godine nisu bili završeni. U cilju povećanja nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, opštinski Savet za bezbednost saobraćaja, nastavio je akciju postavljanja prinudnih usporivača brzine, tzv.”ležećih policajaca” na seoskom i prigradskom području.

Na zadovoljstvo Sjeverinca i Strmčana, ali i onih koji kreću put Rudog ili Sarajeva, zamenjena su i dva postojeća prinudna usporivača brzine kroz centar MZ Sjeverin. Ovih dana isto će se uraditi i sa oštećenim prinudnim usporivačem brzine i na regionalnom putu kroz Poljice, u blizini benzinske pumpe, kao i na regionalnom putu u centru MZ Кratovo.

Zbog bezbednosti dece pre svega, ali i svih drugih učesnika u saobraćaju, prvi put su postavljeni i tzv “ležeći policajci” u centrima mesnih zajednica Sastavci i Кrajčinovići. U zoni škola postavljena su tri prinudna usporivača brzine u centru Sastavaka i dva u MZ Кrajčinovići.

Prema rečima Draga Drobnjakovića, predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Priboj na ovaj način se samo realizuje krajem godine započeti projekat, sredstva od preko 500 hiljada dinara obezbedila je lokalna samouprava, a radove izvodi pribojska firma „Divac izoplast“.

PP Media

The post Priboj: Usporivači brzine i u seoskom području appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.