Priboj vraća staru slavu, na svakom koraku gradilište

Priboj – U opštini Priboj aktivno se radi na započetim infrastrukturnim projektima, a ono što najviše raduje sve Pribojce jeste izgradnja nove fabrike.

U Priboju niče fabrika, prva nakon četiri decenije

“To je prva novoizgrađena fabrika u našem gradu posle 40 godina, investitor je nemačka firma, a očekuje se zapošljavanje 400 radnika, što je za Priboj od izuzetnog značaja”, istakao je predsednik opštine Lazar Rvović.

Prema njegovim rečima u toku su i intenzivni radovi na hotelu koji će biti kategorisan sa četiri zvezdice.

On je kazao da je sa investitorom dogovoreno da zajednički urede stari Priboj, pa je u toku uređenje fasada i prilaz hotelu.

Prvi čovek opštine Lazar Rvović, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

“To su za nas nova radna mesta, šansa za mlade ljude i kvalitetniji i bolji život”, ističe Rvović.

Predsednik opštine je istakao da su u toku radovi na putnoj infrastrukturi, gde je bilo kašnjenja zbog situacije izazvane virusom korona, ali da će se ipak sve završiti u planiranim rokovima.

“U pitanju je 35 putnih pravaca, u pripremi je još jedan tender na osnovu koga će biti obuhvaćena teritorija cele opštine”.

U toku su i intenzivni radovi na završetku uređenja prostora regionalnog startap centra, što će biti šansa za mlade stručne ljude i celokupnu privredu opštine Priboj.

“Nastavljamo i dalje ulaganje u obrazovanje, ovih dana očekujemo stavljanje u funkciju fiskulturne sale u OŠ ’Branko Radičević’, što je zajednička investicija opštine Priboj i EU”, zaključio je prvi čovek opštine Lazar Rvović.

GZS i PP Media

The post Priboj vraća staru slavu, na svakom koraku gradilište appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Prijepolje dobija bitku sa koronom, više od 20 dana bez novozaraženih

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.