Prijepoljci dobri domaćini

Organizacioni odbor 50. jubilarnih  Međuopštinskih omladinskih sportskih igara saopštio je da takmičenje protiče onako kako je planirano i da do sada nije bilo većih problema.

slika_090

„Svi sportisti su smešteni. Uslovi su dobri i do sada nije bilo pritužbi“, rekao je za Regionalnu televiziju sekretar Organizacionog odbora MOSI Izudin Šantić.

Odbojkašica iz Goražda Melisa Hrnjak kazala je za Regionalnu televiziju da se u Prijepolju oseća kao kod kuće i da je oduševljena gostoprimstvom.

-Zaista sam fascinirana gradskom higijenom. Ljudi su fenomenalni, na svakom koraku se oseća pozitivna energija. Spavam kod jedne porodice i oni su me prihvatili kao svoju najrođeniju. Sportski rezultati su u drugom planu, rekla je ona.

U Prijepolju će večeras nakon sportskih nadmetanja biti održan koncert Harisa Džinovića a u subotu od 22 sata na trgu nastupa grupa Divlje jagode.

Do sada su u zabavnom delu nastupali Dženan Lončarević, Aca Pejović i grupe Beli anđeo i Riblja Čorba.

Izvor: RTVNP, Anel Grbović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.