Prijepolje će imati predstavnika u Narodnoj skupštini, Samira Ćosović poslanički kandidat na zajedničkoj listi SNS – SDPS

Prijepolje – Potpredsednica Sandžačke demokratske partije u Prijepolju Samira Ćosović biće biće poslanički kandidat na zajedničkoj listi SNS – SDPS.

Samira Ćosović buduća narodna poslanica

Ćosović će kako nezvanično saznajemo biti pri samom vrhu ove liste, što joj omogućava siguran prolaz u poslaničke klupe.

Predsednik OO SDP Esad Hodžić potvrdio je da će SDPS na naredne republičke izbore ići u koaliciji sa SNS kao i da će Samira Ćosović biti poslanički kandidat na visokom prolaznom mestu.

“Očekujemo da će građani dati podršku toj listi i da će Samira Ćosović biti poslanik u parlamentu Republike Srbije. Smatram da je po mnogo čemu zaslužila kandidaturu i da je jedan od najkvalitetnijih kandidata u regionu, ujedno to je priznanje i odboru SDP u Prijepolju”, kazao je Hodžić.

Na pitanje Glasa zapadne Srbije da li je očekivala da će biti poslanički kandidat Ćosović je odgovorila da je iznenađena ali i počastvovana.

“Očekujem podršku građana kada je ova lista u pitanju, ali iskreno iznenađena sam kandidaturom. Zahvaljujem se na ovakvom priznanju i zalagaću se da opravdam poverenje onih koji su me predložili, zalaganjem za rešavanje brojnih problema u našoj opštini”, kazala je Ćosović.

Inače, Samira Ćosović je profesor srpskog jezika i književnosti, zaposlena je u OŠ “Svetozar Marković” u Brodarevu. U poslednja tri mandata bila je odbornik SDP u lokalnom parlamentu, a na nedavno održanim unutarstranačkim izborima u prijepoljskom opštinskom odboru izabrana je za potpredsednicu.

GZS i PP Media

The post Prijepolje će imati predstavnika u Narodnoj skupštini, Samira Ćosović poslanički kandidat na zajedničkoj listi SNS – SDPS appeared first on PPmedia.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.