Proglašena lista “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu”; SRS: Spojila nas dobrobit građana Prijepolja

Prijepolje – Opštinska izborna komisija u Prijepolju, proglasila je izbornu listu “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” koju pored naprednjaka i socijalista čine Srpska radikalna stranka, PUPS i Pokret STUB. Na predstojećim izborima koalicija okupljena oko naprednjaka, nastupiće pod rednim brojem 3.

Nakon proglašenja liste saopštenjem za
javnost oglasili su se iz Srpske radikalne stranke, koji navode da su u široku koaliciju
ušli sa partijama koje imaju sličan program a da ih je sve povezala dobrobit
žitelja Prijepolja.

– U koaliciju smo ušli sa strankama čiji je plan i program u suštini sličan našem. Svi se zalažemo za dobrobit građana Prijepolja, bez obzira na veru, naciju i političko opredeljenje. Ukoliko formiramo vlast zajedno možemo postići mnogo. Na listi se nalazi pre svega veliki broj mladih kadrova, spremnih da se maksimalno posvete poboljšanju standarda svih naših građana. To je i jedan od razloga zašto smo koaliciju dogovorili bukvalno u roku od 5 minuta. Moramo napomenuti da je jedan od glavnih ciljeva da sprečimo i odlazak mladih, jer će se opština Prijepolje, već na narednom popisu stanovništva koji se očekuje naredne godine, suoćiti sa depopulacijom i negativnim prirodnim priraštajem – navode iz Srpske radikalne stranke u Prijepolju.

Inače, nosilac liste “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” je Vladimir Babić.

PP Media

The post Proglašena lista “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu”; SRS: Spojila nas dobrobit građana Prijepolja appeared first on PPmedia.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.