Revizor pročešljao i BIA

Aranelovac — Predsednik DRI Radoslav Sretenovi najavio je da e uskoro biti zavreni izvetaji o reviziji poslovanja 2012. godine
Bezbednosno-informativne agencije i EPS-a.

Stretenovi je novinarima u Aranerlovcu rekao da su nacrti izvetaaja o reviziji ve dostavljeni BIA i EPS-u.

„Uskoro e uslediti raiavajui sastanci do izrade predloga izvetaja o reviziji, a potonm i konanog izvetaja“, kazao je Sretenovi.

Naveo je da je u toku i izrada nacrta izvetaja o poslovanju Radio-televizije Srbije i PTT Srbija, kao i Klinikog centra Vojvodine, Agencije za lekove i medicinska sredstva, Direkcije za imovinu i Republikog geodetskog zavoda.

Kako je dodao, revizije je zapoela i u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Radi se i revizija budeta lokalnih samouprava u Vrnjakoj Banji, upriji, Prijepolju, ajetini, Smederevskoj Palanci, Vrcu, Lerbanama, Obrenovcu, kao i u dva javna preduzea – itoa i Zelenilo u Stubotici i beogradskom Infostanu.

„Ove godine DRI e uraditi najmanje 55 izvetaja o reviziji poslovanaj budetskih korisnika u 2012. godini„, kazao je Sretenovi i podsetio da je prole godine uradjeno 143 izvetaja o reviziji finansjskog poslovanja budetskih korisnika u 2011.

Kako je objasnio, vei broj budetskih korisnika bio je obuhvaen prologodinjom revizijom zbog kontrole poslovanja dravnih apoteka u delu javnih nabavki.

Sretenovi je istakao da je najvei broj nepravilnosti utvrdjen u oblasti javnih nabavki, podsetivi i da e ove godine DRI prvi put poeti primenu revizije svrsishodnosti kojim e biti obuhvaeno upravljanje slubenim vozilima, odnosno voznim parkom budetskih korisnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.