Rišeiro Živković pod pritiskom u Holandiji?

subota, 17. avg 2013, 23:07 – 23:31

Talentovani napadač Groningema bio je pozvan za prijateljski meč koji Srbija igra sa Crnom Gorom u petak ali ga klub nije pustio. Neizvesno je da li će Rišeiro Živković zaigrati za reprezentaciju naše zemlje jer se nezvanično saznaje da je pod pritiskom u Holandiji, gde živi, da zaigra za reprezentaciju te zemlje.

Mada se prethodnih dana pojavila vest da će Rišeiro Živković, šesnaestogodišnji napadač holandskog prvoligaša Groningena, debitovati za omladinsku reprezentaciju Srbije kod selektora Veljka Paunovića, izgleda da to još nije gotova stvar.

Riseiro Zivkovic.jpg

Nezvanično se saznaje da je Fudbalski savez Holandije odlučio da mu uputi poziv da igra za njihove mlađe selekcije. Stvari su se posebno promenile posle prva dva kola holandskog prvenstva u kojima je za 31 minut postigao dva gola.

Živkoviću je otac sa Holandskih Antila a majka mu je Srpkinja. Odlučio je da uzme majčino prezime jer ih je otac napustio.

U subotu uveče, kada su saznali da se Rišairo nalazi u teškoj poziciji, mnogobrojni Srbi su mu poslali poruku na tviter nalog @RichairoJZ. Za 40 minuta dobio je oko 70 poruka.

Iako je njegov tviter nalog zaključan, vrlo je verovatno da će Rišairo tokom noći pročitati poruke jer ima nekoliko prijatelja u Beogradu.

Selektor reprezentacije Veljko Paunović je već poslao poziv u Groningen za sledeću akciju omladinske reprezentacije kada je zaštićen termin za odigravanje međunarodnih utakmica.

Tada će se mnogo više znati o mogućnosti da talentovani igrač zaigra za reprezentaciju Srbije. Takođe nezvanično, moguće je da do kraja godine Živković debituje i za seniorsku reprezentaciju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.