Sneg paralisao Zlatibor, više od 10.000 kuća bez struje Video

V.L. – Agencija | 17. 04. 2014. – 09:43h 20:19h
| Komentara: 42

Jutros je zbog snega i pada drveća preko dalekovoda na području Zlatiborskog okruga 15 hiljada potrošača ostalo bez struje jer je 430 trafo stanica ostalo bez napajanja.

Prema informacijama iz ED Čajetina bez struje je preko 10.000 domaćinstava u selima Sirogojno, Stublo, Vodice, Rudine, Ljubiš, Alin Potok, Gostilje, Dobroselica, Šljivovica.

 

Iz ove služe poručuju da su jutros angažovane sve ekipe koje na terenu pokušavaju da otklone havariju i normalizuju snabdevanje strujom.

Bez napajanja je i veći deo opštine Nova Varoš.

 

Zbog prekida na 35 kilovoltnom dalekovodu u Bistrici struju nemanju Dragilica, Negbina, Kućani, Bela Reka, Trudovo, Amzići, Vraneša, Gornja i Donja Bistrica, Jasenovo…
 

Sneg je bez struje ostavio i sela oko Prijepolja – Aljinoviće, Milošev Do, Kostaticu, Sedobro, Taševo, Bostane, zaseoke oko manastira Mileševo.

 

Zbog kvara bez struje i na području Bajine Bašte i Arilja

Noć bez električne energije provešće oko 1000 potrošača u Zlatiborskom okrugu, uglavnom na području Bajine Bašte i Arilja, zbog kvara na dalekovodima usled snega, izjavio je za Tanjug Dušan Šunjevarić iz Elektrodistribucije Užice.

Po Šunjevarićevim rečima, još oko 40 trafostanica je van sistema

elektronapajanja.

Ekipe Elektrodistribucije će sa radovima na otklanjanju kvarova nastaviti ujutru i očekuje se da i potrošači, koji su trenutno bez struje, električnu energiju dobiju sutra u prepodnevnim časovima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.