Sport uživo: Honda u Milanu

Podeli vest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sport uživo: Honda u Milanu
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING

ponedeljak, 01. jul 2013, 12:15 – 14:01

Kejsuke Honda novi je igrač Milana, Robinjo odlazi u Santos. Dejvid Mojes i zvanično nasledio ser Aleksa Fergusona. Fudbaleri Radničkog iz Niša počeli pripreme sa Dragoljubom Bekvalcem.

13.55 – Nejmar je jedan od najtalentovanijih igrača današnjice, proglašen jei z najboljeg igrača tek završenog Kupa Konfederacija, ali… Jedan je Dinjo…

13.44 – Majstor ostaje majstor! Predsednik FK Crvena zvezda i zvanično najbolji igrač naše zemlje svih vremena, Dragan Džajić, na primprema u Sloveniji pokazao je da nije zaboravio da “pika fucu”.

Dzaja.jpg

13.31 – Sinoć smo u finalu Kupa Konfederacija videli sjajan gol Freda, koji se fantastično snašao i sa zemlje savladao Kasiljasa. Sličan, možda čak i lepši gol viđen je na utakmici MSL lige u izvedbi fubalera Montreala Hasuna Kamare. Pogledajte ovu majstoriju i sjajnu “biciklicu”.

13.22 – Utakmice u predstojećoj sezoni Premijer lige igraće se sa ovom loptom.

Lopta Premijer liga .jpg

12.48 – Serhio Ramos promašio je jedanaesterac protiv Brazila u finalu Kupa Konfederacija (0:3) i tako propustio priliku da “furiju” vrati u igru. Izgleda da je Ćavi znao šta će se desiti…

Ramos-Cavi.jpg

12.44 – Kobi Brajant počeo sa šuterskim treninzima…

Brajant.jpg

12.30 – Bivši turski reprezentativac Halil Altintop potpisao je dvogodišnji ugovor sa Augsburgom, saopštio je danas ovaj nemački Bundesligaš. Altintop se vraća u Bundesligu, gde je ranije igrao za Šalke i Ajntraht iz Frankfurta, pre nego što se 2011. pridružio Trabzbonsporu. Turski napadač bio je po ugovoru vezan za Trabzonspor još jednu sezonu, ali je sporazumno raskinuo ugovor. Augsburg je izbegao ispadanje iz Bundeslige odigravši dobro u drugoj polovini sezone.

Altintop.jpg

12.15 – Italijanski fudbalski trener Đuzepe Sanino imenovan je danas za novog šefa stručnog štaba Kjeva iz Verone. Dužina ugovora i finansijski detalji nisu saopšteni. Sanino je u dosadašnjoj karijeri trenirao veliki broj italijanskih klubova među kojima su Palermo, Sijena, Vareze i Kozenca. Prošle sezone ekipe iz Verone osvojila je 12. mesto u Seriji A.

Sanino.jpg

12.00 – Italijanski košarkaški klub Armani saopštio je danas da je angažovao Luku Bankija za novog trenera. Banki je u Armani došao iz Montepaskija sa kojim je prošle sezone osvojio duplu krunu. “Ponosan sam jer imam priliku da budem trener kluba koji su predvodili legende kao što su Ćezare Rubini, Dan Piterson i Majk D’Antoni. Armani je poznato ime, ne samo u Italiji i želja mi je da klub podignemo na najviši nivo. Nadam se da ćemo sastaviti tim na koji će navijači biti ponosni”, rekao je Banki za klupski sajt.

Banki.jpg

11.36 – Japanski fudbaler i dosadašnji član moskovskog CSKA Kejsuke Honda karijeru će nastaviti u redovima italijanskog Milana. Mediji na Apeninskom poluostrvu objavili su da su se dva kluba dogovorili o transferu vrednom oko sedam miliona evra, kao i da će Honda za četiri godine u Milanu zaraditi 10 miliona evra. Prethodno, rosoneri će prodati Robinja brazilskom Santosu u kojem je i stekao igračku afirmaciju. Visina tog transfera navodno iznosi osam miliona evra.

Honda.jpg

11.11 – Novi menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes od danas je i zvanično preuzeo kormilo umesto Aleksa Fergusona koji je napustio ovaj klub u maju posle 26 godina. Pedesetogodišnji Mojes došao je na posao vozeći se u Ševroletu nešto posle osam časova. Bivši menadžer Evertona debitovaće na klupi Junajteda u utakmici protiv Sanga Ol starsa u Bangkoku 13. jula. Klupski zvaničnici su potvrdili da je za novog pomoćnika menadžera postavljen Stiv Raund, za trenera golmana Kris Vuds, a za trenera Džimi Lansden.

Mojes.jpg

11.00 – Fudbaleri Radničkog počeli su danas u Nišu pripreme za novu sezonu predvođeni novim trenerom Dragoljubom Bekvalcem. Na prvoj “prozivci” pojavilo se 28 igrača. Fudbaleri niške ekipe će do 14. jula raditi u Nišu, a potom idu na drugi deo priprema na Zlatibor gde će provesti dve nedelje. Radnički je prošle sezone osvojio 12. mesto u Superligi Srbije. Nova sezona u prvenstvu Srbije počinje 10. avgusta, a Radnički u prvom kolu dočekuje imenjaka iz Kragujevca.

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

Prijepolje na društvenim mrežama

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING