Sportske igre mladih održane u Prijepolju

Automatsko deljenje:

Sportske igre mladih održane su u Prijepolju, uz učešće velikog broja osnovaca i srednjoškolaca u tri discipline – trci na 60 metara, fudbalu tri na tri i izmedju dve vatre.

„Pored takmičarskog manifestacija ima i edukativan karakter, promovišući medjusobno razumevanje, prijateljstvo, solidarnost, toleranciju i fer-plej“, rekla je PR menadžer projekta Aleksandra Perišić.

Predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović istakao je da je izuzetna čast organizovati ovakav događaj i zahvalio se Vladi Srbije što je prepoznala taj grad kao grad sportova, grad mladih, grad koji ima perspektivu i u kojem ovakve igre mogu da se održe.

Pobednike Sportskih igara u Prijepolju očekuje finalno takmičenje u Beogradu, nakon kojeg će najuspešniji pojedinci i ekipe iz Srbije otići na besplatno letnje putovanje u Split, gde će se susresti sa ekipama iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.