ТИКА финансирала реконструкцију дворишта у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“ (ВИДЕО)

У Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“ током 2017. године реконструисане су две школске зграде, захваљујући средствима ТИКЕ и великом ангажману бившег ђака Зифа Кајевића, сада успешног привредника у Турској. У 2018. години школи је одобрен још један пројекат који се односи на реконструкцију дворишта и спортског терена. Радове изводи фирма „Јоновић“ из Пријепоља.Захваљујући донацијама ТИКЕ школа је набавила опрему у вредности од више од 50.000 евра и спремна дочекала дигитализацију.

Основна школа у Виницкој у последњих 5 година бележи константно повећање броја ђака. Тренутно броји 189 ученика и 25 предшколаца. Свечано отварање школе, уз присуство бројних званица, донатора из Турске као и Фондације Ана и Владе Дивац, који су финансирали адаптацију гимнастичке сале, у плану је за 3. мај  2019. године.

Више у видео прилогу:

 

 

The post ТИКА финансирала реконструкцију дворишта у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“ (ВИДЕО) appeared first on ForumInfo.rs.

Izvor: Forum Info Prijepolje
Forum Info Prijepolje

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni U četvrtak deo Velike Župe bez vode za piće

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.