Tradicionalni kolektivni sunet u Prijepolju

Član opštinskog veća opštine Prijepolje , Esad Hodžić  protekle Međuopštinske  omladinske sportske igre  ocenjuje najvećom ocenom , jer kako kaže, nema razloga za lažnom skromnomšću, jer sve što je  planira urađeno je uz veliku zahvalnost dobrom timu.

 

„Čestitam svima!Niko od nas pojedinačno ne može da kaže da je sam to izneo, nego tim koji je radio besprekorno, vrlo profesionalno i čini mi se da  smo svi podjednako poneli teret i odgovornost.Svi smo i ponosni i zadovoljni, i mi i građani“-kaže gospodin Hodžić.

Završetkom Međuopštinskih omladinskih sportskih igara neće se završiti ulaganja u razvoj infrastrukture u opštini Prijepolje .Kako je gospodin Hodžić najavio, vrlo brzo će se nastaviti  sa izgradnjom  vodovoda u Brodarevu  i sa svim investicijama  u mesnim zajednicama , koje su bile zaustavljene zbog pomenutih igara.Najavljeno je i to da će se po drugi put u opštini Prijepolje u mesecu Ramazanu organizovati i kolektivni sunet za dečake iz ove sandžačke opštine:“ Mi imamo sada niz manifestacija kao što su Mostovi Balkana, Limski darovi, a i Ramazan je tu pred nama.

I ove godine ćemo imati tradicionalno kolektivni sunet.Prošle godine osunetili smo 84 dečaka uz pomoć društva „Prijatelji sandžaka“ iz Istanbula.Ove godine će to biti možda i veći broj i ovom prilikom pozivam građane koji imaju dečake uzrasta ,a nisu osunećeni da ih ubacimo u program“.

Svi zainteresovani mogu se odmah   lično Elviru Kamberoviću , ili na telefon 064 875 68 05.

Emina Čokić

Izvor: RTV NP

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.