Tukao djevojku i zapalio joj automobil

BAR – Policija u Baru uhapsila je Srđana Raičevića /32/, jer je tukao djevojku sa kojom je u emotivnoj vezi, a potom joj zapalio automobil.

Raičević je djevojku D.R. sinoć prvo grubo izvrijeđao, a potom je nekoliko puta pesnicom udario u glavu pri čemu je zadobila lakše povrede.

On je prethodno polomio kamenom zadnje staklo na djevojčinom automobilu, koje je bilo parkirano u blizini njene kuće u Baru.

Potom je benzinom polio zadnji dio vozila i zapalio ga, usljed čega je vozilo u znatnoj mjeri oštećeno.

Tom prilikom vatra je zahvatila i oštetila vozilo marke „audi“, vlasništvo M.V. iz Prijepolja, koje se nalazilo u neposrednoj blizini, saopštila je crnogorska policija.

Požar je ubrzo lokalizovala Vatrogasna jedinica iz Bara.

Policija je izuzela tragove sa lica mjesta i uhapsila Raičevića. O događaju je obaviješteno tužilaštvo u Baru.

Najmanje dva razbojnika sinoć su oko 22.00 časa upali u stan S. V. u Baru i fizički ga napala, a potom pobjegli sa većom svotom novca koju su tu pronašli.

On je prevezen u bolnicu u Baru gdje su mu konstatovane lake povrede.

Istražni organi sumnjaju da je napad bio pripreman, jer su razbojnici iskoristili momenat kada u stanu nije bilo drugih ukućana osim S.V.

Oni su pokucali na vrata Baranina i napali ga čim je otvorio.

S. V. je kasnije ispričao inspektorima da napadače nije poznavao, ali da sumnja da su oni znali da u stanu drži veću svotu novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.