U Domu kulture,, Jovan Tomić“ otvorena jednomesečna manifestacija,, Dani kulture“

Nova Varoš – Izložbom slika Likovnog kluba zlatarska paleta, u subotu je u Domu kulture,, Jovan Tomić“ otvorena jednomesečna manifestacija,, Dani kulture“.

Uz zvoke trube orkestra Dejana Petrovića otvoreni Dani kulture, foto: www.ppmedia.rs

,, Više od četrdeset godina Dom kulture,, Jovan Tomić“ od 08.februara do 08.marta organizuje manifestaciju ,,Dani Kulture“ u Novoj Varoši, izjavila je Mihrija Hadžić, direktorka Doma Kulture,, Jovan Tomić“, i dodala da su se organizatori potrudili da za ovu manifestaciju pripreme što bolji program i time pozovu sve Novovarošane i goste Zlatara da ih posete u narednih mesec dana.

Protekle manifestacije bile su dosta dobro posećene, a kako je Nova Varoš i Zlatar turističko mesto, nadamo se da će i ovogodišnja manifestacija imati dobar odziv. Nakon otvaranja izložbe slika, novovarošani, a i svi drugi gosti grada imali su priliku da uzivaju uz fantastične zvuke trube Dejana Petrovica i Big Band-a.

Ponovno druženje u Domu kulture očekuje nas 18.februara,kada u goste dolaze Tanja Bošković i Rade Marijanović sa svojim kabareom ,,Dobrodošli u klub“.

Izvor: Oglasna tabla

The post U Domu kulture,, Jovan Tomić“ otvorena jednomesečna manifestacija,, Dani kulture“ appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.