U Opštu bolnicu stigla još jedna vredna donacija

Prijepolje – Opštoj bolnici u Prijepolju uručena je donacija vrednosti preko 5.000 evra. Sto bolničkih dušeka, izrađenih od sunđera visoke klase i specijalnog nepromočivog platna koje je otporno na dezinfekciona sredstava, veoma su izdržljiva a daju i veliku udobnost pacijentima. Dušeke su naručili i platili privrednici Besim Brdar i Fuad Hadžibulić, koji ne pomažu ovoj zdravstvenoj ustanovi prvi put.

Privrednici donirali dušeke, foto: A.Rovčanin

„Intezivno su nam pomagali u periodu borbe protiv korona virusa donacijom zaštitnih sredstava. Tada smo se i dogovori o nastavku saradnje, jer smatramo da pacijenti moraju da imaju bolje uslove za vreme lečenja. Bolnica raspolaže sa 170 kreveta, i ovom količinom dušeka mi ćemo ih sve obezbediti. Prošle godine imali smo nabavku dušeka iz Zdravstvenog centra, a bila je i jedna donacia od strane privrednika. To je potrošni materijal i stalno se obnavlja”, rekao je direktor bolnice Zoran Drobnjak.

Firma „Stileks” uvek kada neko želi da donira bolnici a robu kupi kod njih, u znak podrške se pridruži akciji.
„Tako je bilo i ovog puta Stileks je prijepoljskoj bolnici poklonio 20 kompleta bolničkih posteljina i isti broj jastuka”, rekla je Elma Turković, menadžer prodaje.

Džemko Jusović i Elma Turković, foto: A.Rovčanin

Direktor preduzeća „Trgopek” Džemko Jusović, obratio se u ime vlasnika firme, braće Sutka i Besima Brdara istakavši da ovo nije prvi put da učestvuju u ovakvim akcijama.

„Nadam se da je i ova donacija došla u pravo vreme, a to je trenutak kada nam je svima teško a najviše onima koji se nalaze na bolničkom lečenju. Naša firma će biti prisutna kao donator i ubuduće kako bi pomogli i izašli u susret našim zdravstvenim ustanovama, a podrazumeva se i svim našim građanima, kad god je to potrebno”, kazao je Jusović.

GZS i PP Media

The post U Opštu bolnicu stigla još jedna vredna donacija appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Ulazak u Srbiju od petka bez negativnog testa na Covid-19

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.