Užice: Voz presekao čoveka napola | Hronika | Novosti.rs

STRAVIČNA nesreća dogodila se u petak oko 12 sati na užičkoj železničkoj stanici, kada je voz udario sedamdesetjednogodišnjeg muškarca. Telo, koje je ostalo prepolovljeno, primetili su putnici nakon prolaska kompozicije. Zbog policijskog uviđaja, saobraćaj je bio u prekidu skoro dva sata.

Prema rečima Nenada Stanisavljevića iz Medija centra „Železnica Srbije“, nesreća u kojoj je poginuo muškarac iz Užica, dogodila se u 11.55 na trećem koloseku.

– Čovek je nastradao nakon ukrštanja vozova. Jednog koji je saobraćao iz Vrbnice za Beograd i drugog, teretnog, koji je saobraćao na relaciji Beograda – Prijepolje – potvrdio je Stanisavljević. – Nakon prolaska vozova, neko od prisutnih je primetio telo.

Železnički saobraćaj je odmah zaustavljen i ponovo je uspostavljen u 14 sati posle policijskog uviđaja, kada je telo odneto sa koloseka.

Niko od putnika i železničkog osoblja nije video šta se dogodilo, a scena prepolovljenog tela zaprepastila je sve na stanici. Nije jasno da li je čovek koji je poginuo pao na šine pokušavajući da pređe prugu ili je izlazio iz voza. A zasada ostaje otvorena mogućnost i da se radi o samoubistvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.