Vesnić na pol poziciji, Pešović treći

Vesnić za volanom Vauxall Vectre STW imao najbolje vreme sa dve sekunde više u odnosu na prvog pratioca, dok je timski kolega Rudolf Pešović u svom BMW-u stigao do trećeg mesta.

„EKO Rejsing tim napravio je izvarendan rezultat na prvim kvalifikacijama i uz malo sreće i sutrašnja trka će proći u ovakvom stilu. Automobili i ekipa funkcionisali su fantastično i nadam se da će tako biti i na prvoj trci. Na Rudiju i meni je sada samo da završimo započeto“, izjavio je Vesnić nakon kvalifikacionih vožnji.

Posle današnjih kvalifikacija zadovoljan je bio i Pešović.

„Iskren da budem iznenadio sam pomalo i sebe, ali i tim. Danas sam prvi put vozio na novim Danlop pneumaticima što je kao rezultat donelo odlično treće vreme. Nadam se da ćemo sutra završiti trku i uzmeti prve bodove“, zaključio je Pešović.

Prva trka šampionata centralne Evrope na mađarskoj stazi Hungaroring zakazana je za subotu od 9.55.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.