VIDEO: 14-letnica po rodu iz Bosne z glasom žirijo spravila v jok

Selma Totić - River (The Voice Kids 2014)

Selma Totić je žirijo s svojim petjem spravila v jok, njena družina in ljudje v občinstvu pa niso mogli skriti navdušenja. (Foto: YouTube)

Mlada Selma Totić se je odločila, da bo žiriji nemškega pevskega šova The Voice Kids zapela pesem River britanske pevke Emeli Sande. 14-letnica si je za mentorico izbrala Leno Meyer-Landrut, ki je pred leti s pesmijo Satellite v evrovizijskem cirkusu zastopala Nemčijo. Leno je Selmina interpretacija spravila do solz, sicer pa sta bili nad njo navdušena dva od treh sodnikov. Nemški mediji pa so se o mladenki že razpisali, da je nova Lena.

„Lena je za Selmo rekla, da je popolna oseba in prijetno dekle s katerim je lahko delati. Ponosen sem na njene dosedanje uspehe. Selma je zapisana glasbi. Že kot otrok je začela najprej peti in šele nato govoriti. Zelo je talentirana in dobra učenka v šoli,“ je povedal njen oče Dženad, ki je iz Prijepolja, Selmina mama pa je iz Bosanskega Broda.

Prisluhnite Selmini izvedbi pesmi River!

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.