Vozovi kasne nekoliko sati, odron na pruzi Beograd – Bar

Saobraćaj na pruzi Beograd-Bar normalizovan je nakon što su otklonjene posljedice odrona koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu zbog čega je nekoliko sati saobrachaj na tom dijelu pruge bio prekinut.

Kako je saopšteno iz Željeznica Srbije, redovan željeznički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar uspostavljen je jutros u 4.46, a svi vozovi saobraćaju redovnom trasom i po redu vožnje.

Željeznički saobraćaj na barskoj pruzi bio je u prekidu sinoć od 19.30, nakon što je između željezničkih stanica Valjevo i Gradac došlo do odrona, koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu.

Stručne službe srpskih željeznica do ranih jutarnjih sati radile su na popravci pruge i otklanjanju posljedica ovog odrona. Zbog odrona se tokom noći željeznićki saobraćaj odvijao izmedju Beograda i Bara pomoćnim prevoznim putem, preko Lapova i Kraljeva, i rečeno je da će zbog toga vozovi kasniti nekoliko sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.